Spatwaterdicht schakelmateriaal voor buiten

Om het buitenleven nog aangenamer te maken

De mooie maanden van het jaar zijn aangebroken. Lange avonden en lekker weer. Ideaal om tot laat buiten door te brengen. Om de lange avonden nog comfortabeler te maken is buitenverlichting aan te raden. Voor een sfeervol geheel, maar natuurlijk ook praktisch om iets te zien in de duisternis. Wie aan buitenverlichting begint moet ook nadenken over het juiste schakelmateriaal. Bij voorkeur spatwaterdicht. Erg belangrijk voor elektriciteit die in aanraking kan komen met water en vocht.

Schakelmateriaal dat buiten wordt aangelegd moet tegen een stootje kunnen. Regenbuien, onweer, mist en harde wind zijn heel normaal in het Nederlandse klimaat. Het is daarom van belang hier rekening mee te houden wanneer je aan de slag gaat met schakelmateriaal voor buiten. Niet alleen voor buitenverlichting, maar ook als extra aansluitpunt voor bijvoorbeeld de grasmaaier, elektrische barbecue of het gebruik van een stereo installatie.

Geschikt spatwaterdicht schakelmateriaal

Op zoek naar goed schakelmateriaal voor buiten? Busch-Jaeger heeft een uitgebreid assortiment aan spatwaterdicht schakelmateriaal. Deze schakelaars onderscheiden zich door bestendig materiaal, een robuuste constructie en ook nog eens een strak design. Een prettige bijkomstigheid als het schakelmateriaal in het zicht aanwezig is.

Andere voordelen van het spatwaterdichte schakelmateriaal van Busch-Jaeger zijn onder andere dat ze in het donker goed zichtbaar zijn. Als optie kun je ervoor kiezen om een verlicht tekstveld aan de schakelaar toe te voegen. Zo zie je ook in het donker eenvoudig waar welke schakelaar voor dient. Daarbij is het schakelmateriaal eenvoudig te monteren en heeft het veelzijdige gebruiksmogelijkheden.

Welk spatwaterdicht schakelmateriaal je ook kiest, houd daarbij altijd rekening met het volgende:

  • Voldoet het schakelmateriaal aan de Nederlandse normen (IP65)?
  • Wordt het schakelmateriaal voor buiten aangeprezen en is het daarmee √©cht waterdicht?
  • Hoeveel aansluitpunten heb je nodig?
  • Hoeveel kan het schakelmateriaal aan, is dit voldoende voor jouw wensen?