Een slimme woonkamer

Met Busch-free@homeĀ® flex wordt elk huis een Smart Home

Wil jij je huis slim(mer) maken? Kies dan voor de slimme schakelaar Busch-free@homeĀ® flex. Deze schakelaar is een eerste aanzet tot het slimmer maken van je huis.

Creƫer heel eenvoudig een slim huis

Met deze schakelaar leg je de basis voor een Smart Home met slimme bediening van verlichting of jaloezieƫn. Het systeem biedt je meer flexibiliteit in je woning en het biedt je een toekomstbestendige oplossing voor het slim aansturen van elke willekeurige ruimte in huis.

Flexibel naar jouw wensen

In plaats van handmatige bediening zijn je gordijnen nu met Ć©Ć©n druk op de knop te bedienen. Ook kun je bijvoorbeeld de verschillende zonweringsstanden opslaan. Dat is nog eens handig.

Maar een Smart Home kun je dan ook helemaal inrichten naar eigen wens. In Ć©Ć©n ruimte alleen de verlichting bedienen en in een andere ook de gordijnen? Het kan allemaal. Ook is het systeem later nog makkelijk uit te breiden of aan te passen zonder problemen. Een ander voordeel is dat je muren onbeschadigd blijven! In 1 inbouwdoos worden alle functies geĆÆnstalleerd.

Makkelijke bediening

Niet alleen kun je je slimme huis makkelijk bedienen met de app. Ook kun je in de app al je instellingen wijzigen en de configuratie uitvoeren.

Ben je benieuwd hoe jouw huis slim gemaakt kan worden? Lees dan hier verder.